Nieuws Limburg Beringse designer zegeviert in Chicago

Beringse designer zegeviert in Chicago

Beringse designer zegeviert in Chicago

Frederik Aerts, een designer met atelier in Beringen, heeft bij een internationale prijsuitreiking in de Amerikaanse stad Chicago, maar liefst 2 onderscheidingen ontvangen. Aerts ontwierp voor de Heusdense verdeler van keukenmaterialen BergHoff een set van ergonomische, keramische messen (Eclipse) en een multifunctionele fruitkom (Zeno). Die laatste was in 2012 en 2013 al goed voor een IF Design Award en een German Design Award. Daar komt nu dus de Chicago Athenaeum’s Good Design Award bij.

good design aerts berhoff“Een internationale erkenning die een kroon op het werk betekent,” aldus Frederik Aerts. “Het stimuleert me om op de ingeslagen weg verder te gaan en de grenzen van technische functionaliteit, in combinatie met esthetische meerwaarde, te blijven aftasten.” Sinds 2007 werkt Aerts exclusief voor BergHoff Worldwide, het bedrijf van de familie Vanthoor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.