Nieuws Limburg Beringse insectenburgers op zoek naar kapitaal

Beringse insectenburgers op zoek naar kapitaal

Beringse insectenburgers op zoek naar kapitaal

BenSBugS is een nieuw bedrijfje uit Beringen dat op zoek is naar 125.000 euro startkapitaal. Het idee is om insecten onherkenbaar om te toveren tot smakelijke hamburgers en wokblokjes. Hiermee willen de ondernemers Bart Mertens en Stefaan Roels (foto) een alternatief bieden voor vleesconsumptie. Ze maken zich sterk dat de eiwitrijke insectenvoeding een duurzame én lekkere oplossing biedt.

BartENStefaanMet nog een maand te gaan, heeft BenSBugS inmiddels bijna 30 procent van het kapitaal opgehaald. Dit gebeurt via crowdfunding, meer bepaald met het nieuwe platform Bolero. Dat is opgezet door KBC met de bedoeling om permanent interessante investeringsprojecten aan het grote publiek te presenteren. Meer info over Bolero, BenSBugS en de manier om te investeren, vind je via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.