Nieuws Limburg Beringse zonnepanelen nu ook in zelfbouwpakket

Beringse zonnepanelen nu ook in zelfbouwpakket

Beringse zonnepanelen nu ook in zelfbouwpakket

Berrentec Solar Plus is een nieuwe onderneming die Marina Doggen van het Beringse Berrentec zopas heeft opgericht. “Met dit nieuwe bedrijf gaan we zonnepanelen in pakketten verkopen, vooral in Nederland,” vertelt ze. “Daar is het immers mogelijk om onder de 1000 Watt zelf de hele installatie te plaatsen en aan te sluiten, zonder vergunningen of keuringen. We gaan voor die doe-het-zelfmarkt dozen vanaf 4 panelen verkopen vanuit diverse verdeelpunten die we in heel Nederland gaan opzetten. Uiteraard zullen we hier ook veel mensen voor aanwerven, want we verwachten een zeer belangrijke impact van dit concept.”

Ook in België zullen er pakketten worden aangeboden. “Maar die worden uitsluitend via plaatsers bij particulieren aangeboden,” preciseert Marina Doggen. Voor dit hele project werkt het bedrijf nauw samen met Suntech, een gigant uit de top 3 wereldwijd in de verdeling van zonnepanelen. “Wij hebben van hen een concessie gekregen, en dat is uniek in België. We zijn heel blij dat we het vertrouwen krijgen van zo’n wereldspeler om hun producten in de Benelux te mogen aanbieden.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.