Nieuws Limburg Bessemans sluit aan bij coöperatie

Bessemans sluit aan bij coöperatie

Bessemans sluit aan bij coöperatie

De Limburgse consultant Jochen Bessemans haakt zijn wagonnetje vast aan True Colours, een coöperatief collectief dat mensen, teams en organisaties in beweging brengt door dingen anders te doen en mensen te bekrachtigen.

“De aanpak van True Colours draait om het co-creëren van snel zicht- en bruikbare resultaten, het doorbreken van patronen en carefrontation”, legt Jochen Bessemans uit. “Dat is vaak gedurfd en disruptief, en altijd sterk onderbouwd met aandacht voor de menselijke kant. Dat is ook de insteek waarmee ik al zeven jaar organisaties en ondernemers begeleid. Toen in het voorbije corona-jaar de zin groeide om deel uit te maken van een groter collectief, ben ik in zee gegaan met True Colors. Samen kunnen we vernieuwende oplossingen creëren en elkaar scherp houden.”

Eén van die vernieuwende oplossingen die Bessemans via True Colours in Limburg wil introduceren, is de begeleiding rond ‘remote leadership’. “Vanuit de eigen ervaring en zoektocht naar wat werkt, hebben we een aanpak uitgewerkt die zowel ingaat op de technische als op de relationele uitdagingen van hybride werken”, legt de consultant uit. “Er is duidelijk nood aan deze kennis. De recente ervaringen met thuiswerk wijzen uit dat er heel wat uitdagingen aan vasthangen op het vlak van omkadering en de persoonlijke impact. De ervaren gidsen in ons collectief nemen de bedrijven mee op expeditie in het Nieuwe Normaal. Ik kijk er naar uit om hier deel van uit te maken”, aldus Jochen Bessemans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.