Nieuws Limburg BestBuro rijft order voor 900 opleidingen binnen

BestBuro rijft order voor 900 opleidingen binnen

BestBuro rijft order voor 900 opleidingen binnen

BestBuro Business Academy, het bedrijf van Elke Stultjens dat allerlei software-trainingen organiseert, heeft een groot contract getekend bij bouwgroep BAM Belgium. BestBuro mag de 900 personeelsleden van de bouwonderneming opleiden om hen uniform te laten werken met Windows 10, Office 365 en Office 2016.

BAM Belgium, waartoe onder meer Betonac in Sint-Truiden behoort, heeft gekozen voor de grootste IT-migratie in de bedrijfsgeschiedenis. “Onze holding bestaat uit Interbuild, BAM Contractors, Galère en Kairos”, zegt Rob Doumen, ICT-manager van BAM Belgium. “Die vier bedrijven hadden elk hun eigen netwerk. De netwerken waren wel aan elkaar gekoppeld, maar de situatie was toch niet ideaal. Daarom voeren we nu een enorme user-migratie door. Al onze mensen zullen werken op één netwerk én met dezelfde software.”

Om te zorgen dat iedereen van BAM mee is met het nieuwe systeem, werd een opleidingscontract toevertrouwd aan BestBuro. “Het is één van de grootste projecten in onze geschiedenis”, zegt Elke Stultjens. “Ik ben uiteraard heel blij dat BAM met ons in zee gaat. Het is knap dat een organisatie zo investeert in de opleiding van zijn medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.