Nieuws Limburg Beste bedrijf van Riemst gaat uitbreiden

Beste bedrijf van Riemst gaat uitbreiden

Beste bedrijf van Riemst gaat uitbreiden

Wopa, vorig jaar nog door Unizo verkozen tot beste onderneming van Riemst, heeft ambitieuze uitbreidingsplannen. Het bedrijf dat duurzame energie-oplossingen levert, heeft zopas in de KMO-zone Op ’t Reeck de nabijgelegen loods gekocht van JSV Welding.

Wopa is de onderneming van Walter Opsteegh en An Peumans. De coronacrisis heeft vooralsnog geen rem gezet op de groei-ambities van het duo. De vraag naar energiezuinige oplossingen zoals zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning blijft toenemen. En dat leidt bij Wopa tot plaatstekort. “Hier aan Biesenakkers in de bedrijvenzone Op ’t Reeck zitten we letterlijk aan het plafond van onze opslagmogelijkheden,” bekent zaakvoerder Walter Opsteegh. “Toen we vernamen dat onze overburen van JSV Welding gingen verhuizen naar de Taunusweg in Genk, hebben we meteen contact genomen om de loods over te nemen.”

Jens Slegers van JSV Welding, die vooral uitlaatsystemen voor de crosswereld maakt, moest voor de verkoop van zijn pand echter de toelating krijgen van het gemeentebestuur. Die machtiging werd zopas verleend, zodat de overdracht naar Wopa kan plaatsvinden. De prijs werd vastgelegd op 260.000 euro.

(eva)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Nieuw: auto laden aan rijhuis

Dankzij een Limburgse innovatie kunnen ook bewoners van een rijwoning straks hun elektrische auto opladen. “En dat zonder hinderlijke kabel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.