Nieuws Limburg Beste HR-manager: Carglass, Lambrechts of Ridley?

Beste HR-manager: Carglass, Lambrechts of Ridley?

Beste HR-manager: Carglass, Lambrechts of Ridley?

Op 23 oktober weten we wie Bart Beerten van Lear Corporation opvolgt als de Limburgse HR-manager van het jaar. Tijdens de Dag van HRM maakt Voka Limburg immers zijn opvolger bekend. De genomineerden zijn ondertussen bekend. De strijd gaat tussen Heidi Bijnens van Lambrechts (sanitair en verwarming) uit Genk, Marc Hufkens van Race Productions (fietsenmerk Ridley) uit Beringen en Bart Lambrechts van Carglass in Hasselt. Alle 3 van deze kandidaten voeren al jaren een dynamisch HR-beleid dat elders tot voorbeeld wordt gesteld. Benieuwd dus wie het wordt…

De Dag van HRM op 23 oktober staat dit jaar in het teken van een ‘ander’ personeelsbeleid: anders verlonen, anders samenwerken, anders motiveren, anders concurreren. Het personeelsbeleid moet anders, enzerzijds om tegemoet te komen aan de wensen van de jonge generatie, en anderzijds om oudere werknemers te motiveren om langer te werken. Meer info op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.