Nieuws Limburg Beste productiebedrijf van Limburg? JM Construct!

Beste productiebedrijf van Limburg? JM Construct!

Beste productiebedrijf van Limburg? JM Construct!

In Maaseik mogen ze champagne, vlaai en knapkoek bovenhalen: dorpsgenoot JM Construct is zopas uitgeroepen tot beste productiebedrijf van de provincie. Ondernemer Guy Schelfout mag in Brussel de Limburgse eer gaan verdedigen.

JM Construct uit Maaseik is actief in de sector van machinebouw en automatisatie. Daarnaast worden bevestigingsmaterialen en bekistingsmallen ontworpen en geproduceerd. Tot slot is JM Construct ook actief in onderhoudswerkzaamheden en montages. “Ondernemer Guy Schelfhout is erin geslaagd om zijn bedrijf, dat jaren geleden letterlijk onder een afdakje van start ging, uit te bouwen tot een bijzonder mooie en efficiënte onderneming”, zegt Bart Lodewyckx van Unizo Limburg, dat deze prijs uitreikt samen met de titel voor beste ambachtelijke bedrijf (zie ander artikel).

JM Construct telt intussen al meer dan 30 medewerkers. De productie wordt geëxporteerd naar onder meer naar Nederland, Duitsland, Italië, China en India.

De prijs is een onderdeel van de Belgian Maker Award 2018, een initiatief van Unizo en DHL Express. De Limburgse laureaat stoot door naar de nationale finale en neemt het op tegen de winnaars uit de andere provincies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.