Nieuws Limburg Beste van 10.000 collega’s werkt in Limburg

Beste van 10.000 collega’s werkt in Limburg

Beste van 10.000 collega’s werkt in Limburg

Uit meer dan 10.000 werknemers van Pierre & Vacances Center Parcs Group Europe werd Pascal Gelders zopas verkozen tot Employee of the Year 2018. Een mooie onderscheiding voor de bediende van Center Parcs Lommel, die de eer onder meer te danken heeft aan haar inzet voor menslievende initiatieven.

Ze werd eerst verkozen tot medewerker van de maand bij Center Parcs Vossemeren, ging daarna met de Belgische titel aan de haal in de groep Center Parcs/Sunparks, en mag nu dus ook de Europese onderscheiding van de hele Pierre & Vacances mee naar huis nemen.

“Als medewerkster van Business Solutions België verzorgt Pascal samen met het kleine team alle zakelijke aanvragen voor de zes parken in België en alle aanvragen van Belgische relaties die naar één van de buurlanden willen gaan”, zegt teamleider Paul Janssen. “Haar betrokkenheid bij heel wat menslievende initiatieven heeft, samen met haar collegialiteit, spontaniteit en professionaliteit, gezorgd voor deze dubbel en dik verdiende titel. Ze is een echte ambassadeur voor ons!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.