Nieuws Limburg Beste virtuele event ter wereld komt uit Limburgse koker

Beste virtuele event ter wereld komt uit Limburgse koker

Beste virtuele event ter wereld komt uit Limburgse koker

Op de Global Eventex Awards, een wedstrijd die de beste events ter wereld bekroont, is een Belgische productie met de gouden medaille aan de haal gegaan. Het Hasseltse bedrijf Stand Up Company van Marnick Vandebroek mag zich als voorname partner in het winnende consortium, stevig op de borst kloppen.

In januari 2021 heeft FX Agency in opdracht van Top Employers Institute, de Global Top Employers Certification Celebration georganiseerd. Een virtueel event voor meer dan 28.000 bezoekers, die stuk voor stuk een volledig gepersonaliseerde, digitale ervaring kregen voorgeschoteld.

Stand Up Company, het in communicatie gespecialiseerde coaching- en trainingsbureau van Marnick Vandebroek en Natalie Vandergraesen, wat één van de steunpilaren in het FX-team dat deze uitzonderlijke productie heeft opgezet. “We hebben hier intensief aan meegewerkt, met onder meer de introductie-experience, het acteren, het hosten van het volledige event en de facilitatie van workshops”, licht Marnick toe. “Ook voor ons, een case die je niet vaak meemaakt.” (Bekijk de video hieronder)

De productie werd ingeschreven voor de Global Eventex Awards in de categorie voor de beste virtuele events. “En guess what: we hebben er zelfs 3 gouden medailles mee verdiend”, aldus een fiere Vandebroek. “Zowel voor Best Virtual Event, als voor Best Virtual Ceremony én bij de Silver Grand Prix Award kwamen we als winnaar uit de bus. Samengevat mag dat beschouwd worden als dé prijs voor het beste virtuele event van de wereld… Fier? Dat is nog een understatement!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.