Nieuws Limburg Beste zaal voor trouwfeest bevindt zich in Limburg

Beste zaal voor trouwfeest bevindt zich in Limburg

Beste zaal voor trouwfeest bevindt zich in Limburg

Best Wedding Venue 2019. Dat is de titel die Tiendschuur Herkenrode een jaar lang mag dragen. Exploitant Kachet van ondernemer Nele Gommers mocht zopas de onderscheiding in ontvangst nemen op de Wedding Industry Awards of WIA’s.

De Wedding Industry Awards (WIA’s) is een wedstrijd die, verdeeld over diverse categorieën, wordt gehouden onder leveranciers van huwelijksfeesten. Een internationale vakjury selecteert de beste cateraar, dj, huwelijksplanner, bloemendecorateur, juwelier, taartenbakker, enzovoort. De winnaars worden live bekendgemaakt tijdens het Gala van de WIA’s.

Daarbij dus ook een Limburgse laureaat: Tiendschuur Herkenrode. De prachtige vleugel van de abdijsite zit al heel lang in portefeuille bij Kachet, het vroegere Aromazz. Wim en Nele Gommers hebben de uitbating van deze prachtig gerenoveerde zaal toevertrouwd aan collega Ancy Jacobs. “Zij regelt alles in Herkenrode en daarom is het vooral haar verdienste dat we zijn uitgeroepen tot beste trouwlocatie van het land”, besluit Nele Gommers trots.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer