Nieuws Limburg Bestuur ondernemersclub kookt zelf voor de leden

Bestuur ondernemersclub kookt zelf voor de leden

Bestuur ondernemersclub kookt zelf voor de leden

Een mooie stunt van de club Ondernemend Zonhoven: als jaarlijkse nieuwjaarsreceptie stak het bestuur zelf de handen uit de mouwen, en wisten ze een culinair hoogstaand menu op tafel te toveren voor meer dan 120 gasten.

Ondernemend Zonhoven is een dynamische ondernemersclub, die sinds kort wordt voorgezeten door Koen Evers (Befrako). Andere bestuursleden zijn Chris Schruers (VHS Verzekeringen), Martin Vandereyt (Vandereyt Houtskeletbouw), Andy Willems (Auto–onderdelen Theuwissen), Davy Fraiponts (Fraiponts Metaalbewerking), Alain Dalemans (Dalemans Industries), Jean-Pierre Desart (Arté), Jurgen Oben (Oben nv) en Kris Claes (Voka Limburg). Dit team ging de uitdaging aan om zelf voor cateraar te spelen. Onder impuls van de voorziter-hobbykok Evers traden de bestuurders uit hun comfortzone en gingen ze als volwaardige chefs aan de slag met spatel en snijplank.

Het resultaat? De 60 collega-ondernemers en hun partners die de benen onder tafel staken voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, waren vol lof. “Een geslaagde stunt. Mocht het met hun zaak ooit falikant aflopen, kunnen ze nog altijd in de horeca terecht”, aldus de algemene teneur…

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.