Nieuws Limburg Bestuurder van LRM-dochter overleden

Bestuurder van LRM-dochter overleden

Bestuurder van LRM-dochter overleden

Bart de Boer, als bestuurder van de nv Terhills nauw betrokken bij de uitbouw van de toeristische infrastructuur aan de Maaskant, is overleden. Bij LRM, moedermaatschappij van Terhills, wordt met verslagenheid gereageerd.

Bart de Boer was vroeger onder meer directeur van pretpark De Efteling en van de luchthaven van Eindhoven. Omwille van zijn grote expertise in de toeristische sector, werd hij in 2017 door LRM gevraagd om bestuurder te worden van Terhills, de vennootschap die op grondgebied van Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, recreatieve faciliteiten ontwikkeld. In die functie droeg Bart de Boer zijn steentje bij in de komst en realisatie van projecten als het Center Parcs Terhills Resort, het Terhills Cablepark, de toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen, enzovoort.

Bij LRM wordt gerouwd om het heengaan van hun bestuurder. “Het is met verslagenheid dat wij het overlijden van Bart de Boer hebben vernomen”, zegt voorzitter Hugo Leroi. “Met zijn grote deskundigheid en zijn ruime ervaring in de belevingssector heeft hij een impactvolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en de positionering van onder meer het vakantiepark Terhills Resort. Wij zijn Bart de Boer grote dank verschuldigd en zullen zijn wijze raad erg missen. Onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden, aan wie wij namens Terhills en LRM ons oprecht medeleven betuigen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.