Nieuws Limburg Betonac verandert in BAM Contractors

Betonac verandert in BAM Contractors

Betonac verandert in BAM Contractors

Het Truiense bouwbedrijf Betonac, eigendom van de de Koninklijke BAM Groep gaat de twee Belgische bedrijfsonderdelen CEI-De Meyer en Betonac vanaf 1 april 2015 samenvoegen tot BAM Contractors nv. De Nederlandse moedermaatschappij zet daarmee de operatie door om de structuur te vereenvoudigen. Concreet houdt dit in dat de hoofdzetel van het nieuwe bedrijf in Brussel wordt ondergebracht. De vestiging in Sint-Truiden blijft wel bestaan, al maakt BAM duidelijk dat er bij de bedienden een 15-tal jobs op de helling staan. Voor de arbeiders verandert er niets.

BAM Contractors zal in totaal zo’n 750 medewerkers tellen, waarvan 300 ex-Betonac’ers. De tak van CEI-De Meyer is vooral actief in de infrasector, met omvangrijke projecten in burgerlijke bouwkunde en industriebouw. Betonac daarentegen is gespecialiseerd in de aanleg van wegen en de bouw van grote infrastructuurwerken. Beide bedrijven hebben al geruime tijd dezelfde directie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.