Nieuws Limburg Beurs Bouwinnovatie bereikt bezoekers in hun bubbel

Beurs Bouwinnovatie bereikt bezoekers in hun bubbel

Beurs Bouwinnovatie bereikt bezoekers in hun bubbel

Bouwinnovatie, de grootste beurs in Limburg voor bouwers en verbouwers, strijkt voor de volgende editie neer in… je woonkamer! Door de coronacrisis wordt de jaarlijkse fysieke beurs in de Grenslandhallen/Ethias Arena vervangen door een virtuele variant.

Corona… u weet wel… Het virus blijft de sector van de evenementen op de proef stellen. Heel wat vak- en publieksbeurzen zijn ook volgend jaar al afgelast. Zo ver wil Bouwinnovatie niet gaan. De traditierijke beurs voor bouwers en verbouwers, die traditioneel eind januari plaatsvindt, gaat voor een volledig virtueel alternatief. Meer nog: de digitale beurs zal in 2021 twee keer georganiseerd worden: van 15 januari t.e.m. 31 maart 2021 en van 1 oktober t.e.m. 15 november 2021 zullen de standhouders hun producten en diensten presenteren in een virtuele omgeving.

“Het wordt zeker geen flauw afkooksel van de ‘normale’ beurs”, zegt voorzitter Jean-Pierre Schroeders. “We zijn hiervoor in zee gegaan met Virtual Fair, een wereldspeler op vlak van virtuele beurzen. Dit staat garant voor een interactieve beleving, waarbij bezoekers zich persoonlijk kunnen informeren bij alle standhouders. Er zijn dus niet alleen visuele voorstellingen van de producten, maar ook live contactmogelijkheden met de standhouders. Daarnaast is er ook een online programma van informatiesessies, net zoals op de fysieke beurs.”

Nog een bijkomende nieuwigheid is dat Bouwinnovatie met het nieuwe concept over de provinciegrenzen gaat. Op het beursplan worden hallen voorzien met standhouders van andere provincies. Dus ook bezoekers van buiten Limburg zullen hun lokale leveranciers op Bouwinnovatie kunnen vinden.

Kandidaat-standhouders mogen zich nog steeds melden via info@bouwinnovatie.be. Een filmpje over het hele concept kunt u hieronder zien (22’11):

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diepenbeek
Diepenbeek

Jan Kriekels sr. overleden

Jan Kriekels senior, mede-stichter van verwarmingsproducent Jaga in Diepenbeek, is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden. Lees meer

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio