Nieuws Limburg Bezoekers registreren met tik op het scherm

Bezoekers registreren met tik op het scherm

Bezoekers registreren met tik op het scherm

Heel wat bedrijven verplichten hun bezoekers om aan de receptie een lijst in te vullen met hun persoonlijke gegevens, het uur van aankomst, etc. Best vervelend als je een offerte komt indienen en je een concurrent 2 lijntjes hoger ziet staan… Of als je komt solliciteren en merkt dat je baas of je collega ook toevallig op bezoek zijn. Modulage, een jong bedrijf uit Diepenbeek, komt met een oplossing: Vizito is een app die draait op een iPad. Het toestel wordt op de balie gemonteerd, en met enkele tikken op het scherm is de registratie compleet.

bezoekersregistratie“Vizito vervangt de klassieke, papieren registratie met een eenvoudig en vernieuwend systeem,” zegt Steven Gilissen van Vizito. “Het is niet alleen discreter en sneller, maar ook leuker. De iPad is een eye-catcher, die nog vele andere voordelen biedt. Zo kunnen we met Vizito ook badges voor bezoekers afdrukken, hun foto nemen of hen een document laten ondertekenen.”

Modulage heeft Vizito alvast een plaatsje gegeven in de App Store.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.