Nieuws Limburg Bezorg ons uw idee voor een sterkere Limburgse economie!

Bezorg ons uw idee voor een sterkere Limburgse economie!

Bezorg ons uw idee voor een sterkere Limburgse economie!

Met SALKturbo werkt Limburg aan een actieplan voor de versterking en versnelling van de Limburgse economie. Een plan dat onze economie weerbaar en concurrentieel maakt voor de wereldwijde trends en sociaaleconomische uitdagingen die zich aandienen. Corona, uiteraard. Maar ook digitalisering, globalisering, het klimaat, de diversiteit, …

Vóór en in samenwerking met alle Limburgers

Gedeputeerde voor Economie en voorzitter POM Limburg Tom Vandeput: “SALKturbo is een actieplan van en voor de Limburgers. We staan immers voor dringende economische uitdagingen. Niet in het minst door de economische schade die het coronavirus heeft aangericht, maar ook door de toegenomen globalisering, digitalisering en evolutie naar een koolstofarme economie. We doen dan ook een warme oproep aan alle Limburgers en ondernemers uit onze provincie om hun ideeën voor de Limburgse economie van de toekomst aan ons te bezorgen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we als provincie snel een belangrijke voorsprong nemen in het overwinnen van de huidige economische crisis en onze Limburgse economie duurzaam versterken voor de toekomst.”

Uw idee in ons toekomstplan?

Aan vijf werktafels buigen experts zich over onze gezamenlijke toekomst. Ook u kan hiervoor ideeën aanreiken via de website www.salkturbo.be. Welke initiatieven zou u graag voorstellen op vlak van mobiliteit, digitalisering, ondernemingsweefsel, ondernemingsruimte & energie en/of dynamisch talent? Laat het ons snel weten, want u kan het verschil maken voor de Limburgse economie.

Uw idee voor de toekomst van de Limburgse economie kan u bezorgen via www.salkturbo.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.