Nieuws Limburg Bielen neemt portefeuille van Ceepal over

Bielen neemt portefeuille van Ceepal over

Bielen neemt portefeuille van Ceepal over

Ceepal Invest uit Overpelt heeft de klantenportefeuille en de stock van de afdeling voor onderhoudsproducten verkocht. De nieuwe eigenaar is Bielen Producten uit Hasselt, het traditierijke bedrijf van Bart Bielen en zijn echtgenote.

Ceepal is een groothandel in chemicaliën. Het bedrijf kwam op het einde van 2016 in handen van de Duitse chemiereus Overlack AG. De afdeling van de onderhoudsproducten bleef echter eigendom van Ceepal Invest, het bedrijf van Gil Ceelen. Die zocht er een overnemer voor met dezelfde waarden en visie op klantgericht ondernemen. Dat is Bielen Produkten uit Hasselt geworden.

Bielen Produkten is gespecialiseerd in sanitaire dispensers, de verkoop van onderhouds- en reinigingsproducten en totaalconcepten voor onderhoud en hygiëne. “Met deze overname
mikken we op een omzetstijging van 20% voor 2017”, zegt bestuurder Bart Bielen. “Het is voor ons al de tweede acquisitie in één jaar tijd, nadat we eerder al BNM Clean uit Heers overnamen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de enorme drive van al onze medewerkers en de solide samenwerking met onze leveranciers.”

De voorwaarden, de prijzen en het assortiment blijven ongewijzigd voor de klanten van beide bedrijven. Alleen worden de bestellingen van reinigingsproducten bij Ceepal Invest voortaan automatisch doorgestuurd naar Bielen Produkten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.