Nieuws Limburg Biesmans en Nelissen nemen Huis Kellens over

Biesmans en Nelissen nemen Huis Kellens over

Biesmans en Nelissen nemen Huis Kellens over

Huis Kellens, een gevestigde waarde voor alle benodigdheden voor interieurinrichting, gordijnen en stoffering, is overgenomen door Jean Biesmans (Tectum Group) en zijn partner Ingrid Nelissen (Ingrid Nelissen Interieur). De nieuwe eigenaars hebben de winkel in het centrum van Hasselt meteen in een nieuw kleedje gestoken en heropenen de deuren op 4 oktober. “Zoals wij de toekomst van dit bedrijf zien, willen we enerzijds voortbouwen op de bedrijfswaarden van de familie Kellens, en deze anderzijds aanvullen met onze eigen, unieke accenten,” aldus Ingrid Nelissen (uiterst rechts, staand op de foto).

Huis Kellens - TEAMFOTO“Huis Kellens werd begin jaren ’50 opgericht door onze vader, Willy, maar is vooral het levenswerk van onze moeder geworden,” vertelt dochter Claire Kellens. “Toen papa op amper 46-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval, bleef zij met drie minderjarige kinderen achter. Dankzij haar enorme doorzettingsvermogen is ze erin geslaagd om het bedrijf succesvol verder te zetten én te laten groeien. Met als rode draad steeds een passie voor uitmuntende kwaliteit en techniek, en een warme klantenservice. Een focus die ook mijn broer en zijn echtgenote, zus en ik nooit uit het oog zijn verloren toen we in de zaak stapten. Tot op 80-jarige heeft mama haar steentje bijgedragen.”

En nu is het de beurt aan de tweede generatie om afscheid te nemen. “Dat is niet makkelijk, want Huis Kellens zal altijd een stukje in ons DNA verweven zijn,” aldus Claire. “Maar als iemand onze traditie kan verder zetten, dan zijn het wel Ingrid en Jean. In hen herkennen we diezelfde drive. Onze klanten kunnen op beide oren slapen, zij zullen niets tekort komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.