Nieuws Limburg Biesmans koopt zich in bij grootste dakdekkers van Nederland

Biesmans koopt zich in bij grootste dakdekkers van Nederland

Biesmans koopt zich in bij grootste dakdekkers van Nederland

Tectum Group, specialist in de plaatsing en distributie van materialen voor dakdichting met hoofdzetel in Genk, gaat voor een ‘aanzienlijk’ aandeel participeren in Hollanddak. Deze sectorgenoot uit Waalwijk is één van de grootste dakwerkersbedrijven in Nederland.

De familie Biesmans van Tectum (125 miljoen omzet, 430 medewerkers) had al een nauwe band met Hollanddak, aangezien met het moederbedrijf MSquared uit Gorinchem (100 miljoen omzet, 425 medewerkers) wordt samengewerkt in de groothandel CPE Nederland. Nu gaan ze samen een sterke tandem vormen als referentieaandeelhouders van Hollanddak. “Het doel is om met deze combinatie verder te groeien in de hele Benelux”, zegt Yves Biesmans. “Hollanddak nam de afgelopen jaren in volume toe met zo’n 50%. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofmembranen voor de afdichting van utiliteitsgebouwen, distributiecentra en grote dakvlakken van overige gebouwen. Een specialiteit die een mooie aanvulling betekent voor de aannemersactiviteiten die wij met Tectum Group in België doen.”

Na de ontplooiing van dakdichtingswerkzaamheden in Oost-Europa, met o.a. Tectum Dekkers in Polen, is dit dus een nieuwe stap in de buitenlandse expansie van de familiale Tectum Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.