Nieuws Limburg Big Mac’s halen kan weldra in Halen

Big Mac’s halen kan weldra in Halen

Big Mac’s halen kan weldra in Halen

Na Maasmechelen en Sint-Truiden opent franchisenemer David Cleynhens binnenkort zijn derde McDonald’s op Limburgse bodem. Voor het nieuwe restaurant aan de Staatsbaan in Halen wordt nog druk gezocht naar 80 nieuwe medewerkers. Hoewel maandag officieel de eerste steen van het gebouw werd gelegd, is het in werkelijkheid al zo goed als klaar. Fast building for fast food…

David Cleynhens heeft al 5 restaurants van McDonald’s en is nu volop in de weer om in Halen het zesde klaar te stomen. Bij de opening wil hij 80 medewerkers up & running hebben: 5 managers, 25 vaste medewerkers en 50 studenten. “Net als in mijn andere restaurants zijn de medewerkers voor onze klanten het dagelijkse gezicht van McDonald’s. Ik hecht telkens opnieuw heel veel aandacht aan het samenstellen van een goed team. Diploma, ervaring, leeftijd, geslacht en afkomst zijn niet belangrijk. We zijn écht op zoek naar een juiste attitude, motivatie, een goede portie enthousiasme, maar vooral een brede glimlach.”

Opvallend in de nieuwe McDonald’s van Halen wordt het station met snelladers van Fastned. Vier elektrische voertuigen zullen in 15 minuten tot 300 kilometer kunnen bijladen. Fast food, fast loading…

Erik Van Roelen, de burgemeester van Halen, is alvast verheugd met de komst van het nieuwe McDonald’s restaurant: “We kijken in Halen erg uit naar de komst van dit nieuwe restaurant want McDonald’s ontbrak nog in het culinaire aanbod van onze stad. We maken binnenkort dan ook trots deel uit van de Belgische McFamily. Maar bovenal betekent dit ook de creatie van een 80-tal nieuwe jobs voor Halenaren, goed nieuws dus ook voor werkzoekenden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.