Nieuws Limburg Bijkomende bijbaan voor Bas

Bijkomende bijbaan voor Bas

Bijkomende bijbaan voor Bas

Hij is al eigenaar en bestuurder van zijn bouwbedrijf in België en Nederland, trekt de kar van ondernemende projecten, doceert aan de UHasselt en Hogeschool PXL, en stapt nu ook nog in als vennoot en adviseur bij Moove Forward. Voormalig VKW-voorzitter Bas van de Kreeke is een bezige bij…

Moove Forward is een consultancy-collectief dat bedrijven begeleidt bij strategische- en organisatieprojecten. Voormalige Voka-stafleden Pieter Smeets en Hannelore Devos zijn 2 van de vennoten. Bas van de Kreeke treedt nu toe als vijfde partner en zal een actieve rol opnemen in de begeleiding van de dossiers.

Niet dat Bas met de handen zit te draaien… Nadat hij de voorzittershamer van VKW Limburg doorgaf, en ook de leiding van zijn bouwbedrijf aan het management toevertrouwde, ging hij andere uitdagingen aan. Zo houdt hij zich bezig met innovatie en voert hij opdrachten uit binnen en buiten het eigen aannemersbedrijf. Toletto, gespecialiseerd in de bouw en renovatie van sanitaire ruimtes, is één van die projecten. Daarnaast geeft Bas tegenwoordig les aan de UHasselt en Hogeschool PXL. En nu sluit hij zich ook aan bij Moove Forward.

“Naast mijn andere activiteiten wil ik graag ondernemers ondersteunen in de groei en transformatie van hun organisatie”, zegt Bas van de Kreeke. “De werkwijze van Moove Forward spreekt me enorm aan. In een no-nonsensestijl, andere ondernemers bijstaan. De koe bij de horens vatten en met de nodige focus voorwaarts gaan. Dat is helemaal mijn ding. Ik kijk ernaar uit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.