Nieuws Limburg Bijster in zee met KPD (Halen)

Bijster in zee met KPD (Halen)

Bijster in zee met KPD (Halen)

Softwarehuis Bijster uit Hasselt, gespecialiseerd in BI (Business Intelligence), gaat een structureel partnership aan met KPD, een bedrijf dat specifieke software voor de bouwsector ontwikkelt. Door de samenwerking zullen de KPD-gebruikers een gebruiksvriendelijke rapportering ontvangen om hun strategische en operationele beslissingen op te baseren.

“Het gebeurt in de bouwsector nog vaak dat belangrijke beslissingen op buikgevoel worden genomen”, zeggen Anja Jansen en Kurt Vandebergh van Bijster. “Nochtans is er software voorhanden die de cijfers grondig analyseert en rapporten distilleert om een positieve impact op het resultaat te creëren. Na de succesvolle introductie in andere sectoren, lanceren wij de tool Improview nu in de bouw. Daarvoor gaan we in zee met KPD Construction Software, de marktleider in dit segment en dus een logische keuze voor ons.”

Het financiële dashboard dat Bijster aanbiedt, wordt dus een onderdeel van het ERP-pakket BouwOffice van KPD. “Wij geloven heel sterk in deze combinatie”, aldus Catherine Gressens, CEO van KPD. “Improview is een goede oplossing die heel snel inzicht geeft in de totale bedrijfsvoering.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.