Nieuws Limburg Bijzondere medaille rond de nek van Stijn Bijnens

Bijzondere medaille rond de nek van Stijn Bijnens

Bijzondere medaille rond de nek van Stijn Bijnens

Stijn Bijnens, afscheidnemend CEO van de Limburgse investeringsmaatschappij LRM en nieuwe CEO van IT-groep Cegeka, heeft vrijdag de Eremedaille van de Provincie Limburg ontvangen.

“De Eremedaille is bestemd voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk voor Limburg hebben gemaakt”, legt gouverneur Herman Reynders uit. “Het was een traditie die in de vorige eeuw nog opgeld maakte, maar sinds de eeuwwende was stilgevallen. De deputatie heeft recent beslist om die traditie opnieuw in ere te herstellen. Dat Stijn Bijnens als topman van LRM van bijzonder belang is geweest voor Limburg, staat buiten kijf.”

De Eremedaille werd vrijdag tijdens een verrassingsfeestje door de gouverneur uitgereikt aan Stijn Bijnens. Bijnens ontving eerder ook al een eredoctoraat van de UHasselt. “Ik heb deze job 11 jaar supergraag gedaan”, reageerde hij kort. “Maar ik ben niet weg, ik zal me blijven inzetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.