Nieuws Limburg Bikkembergs verkoopt modehuis aan Italianen

Bikkembergs verkoopt modehuis aan Italianen

Bikkembergs verkoopt modehuis aan Italianen

De Diepenbeekse modeontwerper Dirk Bikkembergs heeft zijn gelijknamige modehuis verkocht aan het Italiaanse Zeis Excelsa. Dit familiebedrijf had al de licentie voor de schoenen en tassen van Bikkembergs in handen, en koopt nu dus ook de kledingpoot. Ze zijn ieder geval ambitieus om het modehuis verder te laten groeien. Maurizio Pizzuti, de nieuwe CEO bij Bikkembergs, wil binnen in het komende jaar maar liefst tien nieuwe winkels openen. Onlangs werden er nog nieuwe vestigingen geopend in Verona en Cannes.

Bikkembergs zelf wenste weinig commentaar te geven bij de overname: “Er verandert niets. Ik blijf mode maken, dat is nu eenmaal mijn passie.” De Diepenbekenaar wou wel tegenover de Belgische pers even ingaan op de miljoenenclaim van de Italiaanse belastingdienst tegen zijn bedrijf. “We hebben documenten in handen waaruit zal blijken dat de fiscus het niet bij het rechte eind heeft. Rechtvaardigheid zal geschieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.