Nieuws Limburg Bilzenaar maakt webshop met streekproducten

Bilzenaar maakt webshop met streekproducten

Bilzenaar maakt webshop met streekproducten

Bert Vissers uit Munsterbilzen heeft met www.streekmarkt.be een webshop gelanceerd die uitsluitend streekproducten bevat. De 29-jarige webbouwer, die zijn sporen verdiende bij dé voorloper van internetwinkelen Bivolino.com, oogst meteen veel succes met zijn initiatief. Vanuit alle uithoeken in België hebben zich al lokale producenten gemeld om hun mosterd, advocaat, koffie of honing via dit platform elektronisch aan te bieden. Vissers legt wel enkele criteria op. De producten moet natuurlijk zijn en volgens principes van ‘fair trade’ zijn vervaardigd.

Bert Vissers, die uit een familie komt van plantenhandelaars, stockeert zelf de streekproducten die op zijn site te vinden zijn, en verdeelt ze vervolgens naar de klanten. Om zich verder te bekwamen in het runnen van zijn onderneming, volgt hij nog een extra opleiding KMO-Management aan de PHL. Bert is trouwens ook kandidaat om te verschijnen in een nieuwe tv-reeks die productiehuis De Mensen gaat draaien over startende ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.