Bilzenaar start eigen bedrijf in Australië

Stel dat je Stijn heet, maar dit voor Aussies niet zo lekker bekt... Dan herdoop je de naam van je bedrijf toch gewoon tot Stayne?

stijn scrayen 2Bilzenaar Stijn Scrayen volgde in 2011 zijn Australische echtgenote naar New South Wales, en vestigde zich daar als creatief talent. "Ik geniet hier volop van het leven, maar als bloedechte Limburger kon ik natuurlijk niet lang op mijn lui gat blijven zitten en wou ik een ondernemende uitdaging aangaan. Na wat advies van enkele vrienden hier heb ik een klein creatief agentschap uit de grond gestampt," vertelt hij. "Ik heb het Studio Stayne gedoopt, want Stijn krijgen ze hier in geen honderd jaar uitgesproken! We verzorgen sinds onze start de visuele identiteit van enkele organisaties en evenementen in de regio, maar verkopen ook onze eigen creatieve ontwerpen in onze webshop, onder andere op t-shirts, hoesjes van smartphones, enzovoort."

De zaken gaan goed. Stijn zien we hier de eerstkomende jaren dus nog niet snel terug, of het moest voor vakantie zijn...