Nieuws Limburg Bilzense lingeriezaak zamelt oude bh’s in

Bilzense lingeriezaak zamelt oude bh’s in

Bilzense lingeriezaak zamelt oude bh’s in

Lingerie Daniëls in Bilzen doet mee aan een opmerkelijk project. Van 2 tot 30 november kunnen dames die in de kast bh’s hebben liggen die ze niet meer dragen, deze inleveren in ruil voor een kortingsbon. De oude bh’s worden vervolgens ingezameld door Oxfam, die ze opnieuw te koop aanbiedt in hun wereldwinkels. Dames die het financieel iets moeilijker hebben, kunnen ze daar op de kop tikken. De opbrengst van die verkoop gaat naar projecten in ontwikkelingslanden.

bh lingerie daniels“We horen in onze lingeriewinkels vaak dat heel wat vrouwen nog goed bruikbare bh’s hebben die niet meer van de juiste maat zijn of die ze niet meer meer mooi vinden,” zegt een collega van Lingerie Daniëls, die ook meedoet met het project. “In plaats van dit ondergoed te laten wegkwijnen in de kast, kunnen we er minder begoede vrouwen nog een plezier mee doen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.