Nieuws Limburg Bingo voor BookWidgets: beste pitch van het land

Bingo voor BookWidgets: beste pitch van het land

Bingo voor BookWidgets: beste pitch van het land

Op de Corda Campus moet dringend werk worden gemaakt van een Hall of Fame, waar stampvolle prijzenkasten met allerlei trofeeën van bewoners kunnen bewonderd worden. Meest recente aanwinst hiervoor is de ‘Start it @kbc Award’ die donderdagavond werd toegekend aan Bart Buckinx, Managing Partner van BookWidgets. De erkenning is vooral een waardering voor de vooruitgang die Buckinx heeft geboekt bij het ‘pitchen’ van zijn bedrijf. BookWidgets, pas nog in het nieuws door de samenwerking met Smartschool, maakt software waarmee leerkrachten leuke en interactieve lessen, oefeningen en automatisch verbeterbare toetsen kunnen aanmaken.

Bart Buckinx van BookWidgets ontving de prijs uit handen van Start it-oprichters Lode Uytterschaut en Katrien Dewijngaert. Aan de Award is een geldprijs van 5.000 euro verbonden.

De winnaar was in zijn nopjes: “Als ondernemer ga je door hoogtes en laagtes, en deze Start it @kbc Award betekent voor ons team een enorme high. We hebben veel geleerd van dit evenement en hadden er echt plezier in om hier vandaag te staan. We gaan de gewonnen geldprijs besteden aan nieuwe, uitdagende en interactieve lessenpakketten voor leerlingen en leerkrachten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.