Nieuws Limburg Bingo voor Limburgse bubbelbad-dealers

Bingo voor Limburgse bubbelbad-dealers

Bingo voor Limburgse bubbelbad-dealers

Gervi in de USGervi, met onder meer vestigingen in Maasmechelen en Hasselt, werd zopas in Marbella verkozen tot International HotSpring Dealer of the Year. De uitreiking gebeurde door producent Watkins, onderdeel van de wereldwijde Masco-groep, gevestigd in San Diego. Een mooie bekroning in een jubileumjaar, aangezien het in 2015 precies 30 jaar geleden is dat Gervi de eerste HotSpring Spa naar België haalde. “Als langdurige HotSpring partner is Gervi een pionier in de spa-industrie in Europa,” zei Leo Hamacher, Watkin’s Vice President of International Sales & Marketing. Rony Nijs, zaakvoerder van Gervi, was content: “Na enkele jaren van tragere groei, startte 2014 beloftevol, wat uiteindelijk resulteerde in een positief jaar. Dit dankzij de inspanningen van al onze medewerkers.”

Dimension One SpasEn er waren nog gloriemomenten voor Limburgse bubbelbad-dealers, want Spamoments (Eurotrading Agency) uit Halen heeft tijdens de International Distributor meeting een Award of Excellence gekregen van Jacuzzi Group, ook een multinationale producent van bubbelbaden. Zaakvoerder Jan Vannerem werd tijdens deze meeting gepromoveerd van International Distributor naar Signature Distributor door door Bob Rowan, President van Jacuzzi. Dimension One Spas, het merk dat Jan Vannerem sinds 1998 verdeelt in België, Nederland en Luxemburg, maakt sinds 2013 deel uit van de Jacuzzi Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.