Nieuws Limburg Bio-supermarkt opent deuren in Hoeselt

Bio-supermarkt opent deuren in Hoeselt

Bio-supermarkt opent deuren in Hoeselt

Het is een bekend fenomeen dat de vraag stijgt naar biologische voeding en aangepaste voeding voor mensen met diverse allergieën. Natuurvoedingswinkeltjes bestonden al langer, en ook supermarkten breidden de afgelopen tijd hun assortiment gevoelig uit. In Hoeselt heeft ondernemer Kristof Vanhees nu een volledige supermarkt ingericht met uitsluitend biologische en natuurproducten. Biosenza, zoals de zaak heet, opende zopas de deuren in Hoeselt.

10387532_1523812044517228_7321778228597914331_n“Het doel is om klanten tegelijk een aangename eigentijdse winkelplek aan te bieden en hen een zeer ruim assortiment aan producten voor te schotelen,” zegt Kristof Vanhees. “Bovendien geven onze medewerkers ook persoonlijk advies, aangezien niet iedereen al even vertrouwd is met het ruime aanbod. We hopen op deze manier uiteraard om ‘het gat in de markt’ aan te boren en anderzijds ook ons steentje bij te dragen tot een gezondere wereld.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.