Nieuws Limburg Bistro Nano houdt ermee op

Bistro Nano houdt ermee op

Bistro Nano houdt ermee op

Wie nog eens wil genieten van de keuken bij Bistro Nano moet zich haasten… Eind december sluit het toprestaurant in Hasselt definitief de deuren. Met het einde van het huurcontract in zicht, hebben de zaakvoerders besloten elk hun eigen weg te gaan.

Bistro Nano, tegenover het oude stadhuis van Hasselt, wist snel de harten van fijnproevers te veroveren. Het restaurant werd een vaste waarde in de Bib Gourmand en mocht zich met een score van 13/20 in de Gault&Millau tot de topzaken van Limburg rekenen.

Aan dat verhaal komt nu een einde. Het succesvolle duo Marijn & Peter heeft aangekondigd dat de stekker eruit gaat. Het huurcontract is eind december ten einde en dat biedt perspectieven om nieuwe horizonten te verkennen.

Sommelier Peter Merken gaat samen met Cees van Corler een brasserie openen in Runkst, op de plaats waar vroeger Café Terminus was gevestigd. De opening van hun Brasserie Rongese, zoals de volkse zaak zal heten, is voorzien in maart 2019. De verbouwingen zijn al volop aan de gang. Chef-kok Marijn Carremans blijft ook in de horeca. Samen met zijn partner start hij met Chef & Chef, een concept van hoogstaande catering bij de klanten aan huis.

Tot de deuren helemaal dicht gaan, serveert Bistro Nano nog een afscheidsmenu met de populairste gerechten van de afgelopen 6 jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer