Nieuws Limburg Blauwe dierentuin is onze Starter van de Week

Blauwe dierentuin is onze Starter van de Week

Blauwe dierentuin is onze Starter van de Week

Als bedrijf komen ze pas kijken, maar ervaring hebben de stichters en medewerkers van Blue Zoo in overvloed. Hun hoofdactiviteit is bedrijven adviseren over hun communicatie op sociale media.

Kim Castro, Jordy Hex, Dieter Van Esch, Mathieu Laurant en Jeffrey De Meulemeester stonden aan het roer van Blue Zoo. Elk vanuit hun expertise met sociale media ontwikkelden ze een model waarmee ze bedrijven leren om op een begrijpbare, en dus winstgevende manier te communiceren via sociale media. Een strategie die bestaat uit het creƫren van de juiste inhoud, het beheer van de doelgroepen en de juiste inzet van betalende advertenties is belangrijk in dit verhaal.

“We tekenen het plan uit en voeren het vervolgens ook uit”, zegt Kim Castro. “Of we leiden de klanten zelf op om alles in de praktijk te brengen.” Blue Zoo heeft zelfs een softwaretool ontwikkeld waarmee alle informatie van een bedrijf gebundeld en gekanaliseerd wordt naar de juiste doelgroepen op sociale media. Blue Kangaroo, zo heet de toepassing.

“Naast advies, software en werk op maat, bieden we ook opleidingen aan”, aldus Laurien Celis, die dagdagelijks vanop de Corda Campus de start-up aanvuurt. “We nemen onze klant bij de hand om het merkimago te versterken, producten extra naar voor te schuiven en visibiliteit te verhogen.” Met succes trouwens, want Blue Zoo heeft al tal van knappe projecten mogen realiseren. De ‘blauwe dierentuin’ heeft de start dus niet gemist…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.