Nieuws Limburg Bloomberg: “Hou die Vandervelpen in ’t oog”

Bloomberg: “Hou die Vandervelpen in ’t oog”

Bloomberg: “Hou die Vandervelpen in ’t oog”

De wereldwijd meest beloftevolle ondernemers voor 2018, geselecteerd door het prestigieuze Bloomberg Businessweek: tot dat kransje behoort Nico Vandervelpen, de Limburger die voordat hij Bioqube Ventures oprichtte, nog COO was van LRM.

Met 17 zijn ze: de ondernemers en opiniemakers die volgens Bloomberg in het oog moeten gehouden worden in 2018. Figuren van alle continenten en sectoren. Met ook een Belg in hun midden. Nico Vandervelpen, tot 2016 nog operationeel directeur bij investeringsmaatschappij LRM, mag zich tot het zeer selecte gezelschap van wereldwijde beloften rekenen.

Vandervelpen is vandaag actief als mede-oprichter en Managing Director van Bioqube Ventures, een investeringsfonds dat hij samen met Johnson & Johnson heeft opgezet en runt vanuit het kantoor in Hasselt. Hij zoekt nieuwe groeibedrijven in biotechnologie en farmacie, coördineert de investeringsdossiers, onderhoudt de relaties met externe investeerders en begeleidt de participaties in hun groei. Het staat vast dat de erkenning door Bloomberg hem wereldwijd onder de aandacht van interessante businesspartners zal brengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.