Nieuws Limburg BMS (Biesmans) verdubbelt in omzet en personeel

BMS (Biesmans) verdubbelt in omzet en personeel

BMS (Biesmans) verdubbelt in omzet en personeel

In één jaar tijd van 3 naar 6 miljoen euro omzet en van 16 naar 30 werknemers: dat is het indrukwekkende rapport dat BMS-groep uit Bilzen kan voorleggen. Het bedrijf van David Biesmans, Bertrand Biesmans en Michiel Cielen wil nu resoluut op de ingeslagen weg verdergaan.

De geschiedenis van de groep begon in 1978, toen Theo Biesmans van start ging met grond- en afbraakwerken. Na zijn studies als industrieel ingenieur richtte David, de zoon van Theo, de firma DPE op, gespecialiseerd in diamantboringen, zaagwerk in beton en het plaatsen van leidingwerk. Na het pensioen van Theo werden de activiteiten samengevoegd in de firma Biesmans DPE.

In 2016 sloeg David de handen in elkaar met zijn 2 neven, die op dat moment met de firma Béga actief waren in tuinaanleg, beplantingen en verhardingen, maar ook in de plaatsing van houten constructies. Door deze fusie, gegroepeerd onder BMS-groep, kon het integrale pakket van buitenaanleg voor particulieren en bedrijven worden aangeboden.

“Recent is er de nieuwe afdeling WDPE bijgekomen, actief in de productie van PE-putten, hulpstukken voor de bouw en kunststof constructies voor de industrie”, zegt David Biesmans. “Dit jaar werken we vooral aan deze opstart, zodat we spoedig extra omzet en nieuwe werknemers tegemoet kunnen zien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.