Nieuws Limburg BMW Beckers neemt Motorhuis Hasselt over

BMW Beckers neemt Motorhuis Hasselt over

BMW Beckers neemt Motorhuis Hasselt over

Motorhuis Hasselt aan Herckenrodesingel is overgenomen door Peter Beckers van de gelijknamige BMW-garage in Genk. Verkoper is Bart Fraussen, die de zaak 23 jaar heeft gerund. “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan,” reageert Fraussen. “Het is met pijn in het hart dat ik het bedrijf overlaat, maar er staan andere uitdagingen te wachten. Zoals zelf wat meer met de motor rijden, want dat is de afgelopen jaren veel te weinig gebeurd. Ik ga nog wel een beetje actief blijven in sector, onder meer in de verhuur van moto’s en de handel in tweedehands onderdelen.”

Peter Beckers, die de zaak samen met Peter Hermans heeft overgenomen, gaat onder de naam Peter Motorworks verder doen in Genk (Paniswijerstraat). De locatie in Hasselt, tegenover het Belang van Limburg, komt dus te huur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.