Nieuws Limburg BNP stopt smak geld in Konings

BNP stopt smak geld in Konings

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings. Het extra kapitaal moet de groeiplannen van het bedrijf faciliteren.

Voor BNP Paribas Fortis Private Equity, dat onlangs ook in het kapitaal stapte van Het Poetsbureau stapte, is het één van de grootste transacties ooit. Toch blijft het bij een minderheidsbelang en houden de vier eigenaars Dirk Maris, Jef Moors, Jos Rutten en Luc Nulens dus samen het roer in handen. Naar verluidt waren er nog financiële partijen geïnteresseerd om een deel van Konings te kopen.

Joris Brams, CEO van Konings, is tevreden met de extra middelen. “Het is onze ambitie om de komende vier jaar een verdubbeling van de omzet (250 miljoen euro in 2020) te halen. De inbreng van BNP Paribas Fortis Private Equity moet die plannen helpen schragen”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.