Nieuws Limburg Bob Verbeeck zet ervaren advocate aan zijn zijde

Bob Verbeeck zet ervaren advocate aan zijn zijde

Bob Verbeeck zet ervaren advocate aan zijn zijde

Nicole Van Ranst, tot nu 32 jaar actief als advocate, gaat in Beringen het management versterken van Golazo Groep. Vanaf 1 mei zal ze als Chief Corporate Officer Bob Verbeeck bijstaan in de internationale ontwikkeling van het sportmarketingbureau.

Nicole Van Ranst kent Golazo al meer dan 10 jaar, aangezien ze als advocate het Beringse bedrijf heeft begeleid bij het opzetten van diverse samenwerkingsverbanden en overnames.
Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep is content: “Nicole Van Ranst heeft een belangrijk aandeel gehad in de internationale expansie van ons bedrijf. We tellen inmiddels twaalf kantoren in meerdere Europese landen. Dat vergt ook versterking van het internationale management. Nu Nicole helemaal aan boord komt, kunnen we ons nog optimaler en professioneler organiseren voor onze verdere ontwikkeling. Ik heb haar in al die jaren leren kennen als een uitzonderlijk professional en een gedreven en sterke persoonlijkheid met een goed uitgebouwd internationaal netwerk en die kwaliteiten kunnen wij als groep uitstekend gebruiken.”

Nicole Van Ranst is klaar voor haar opdracht: “Door Golazo in de voorbije jaren bij te staan en door mijn andere werkzaamheden, die zich gaandeweg meer en meer op management concentreerden, groeide mijn belangstelling voor die dynamische internationale groep die Golazo is. Daarom kijk ik er naar uit om, samen met het hele Golazo-team, straks enthousiast mee de verdere uitbouw in goede banen te leiden.”

Nicole Van Ranst zal als Chief Corporate Officer verantwoordelijk zijn voor de interne werking, o.m. M&A, Finance, HR, ICT en juridische aangelegenheden. Bob Verbeeck blijft als CEO het boegbeeld van de groep. Hij zal de strategie van de groep, evenementen, sales en marketing voor zijn rekening blijven nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.