Nieuws Limburg Bodson start met nieuwe luchtvaartmaatschappij

Bodson start met nieuwe luchtvaartmaatschappij

Bodson start met nieuwe luchtvaartmaatschappij

Air Charters Europe (ACE) is de naam van een nieuwe luchtvaartmaatschappij die de Limburgse ondernemer Philippe Bodson vanaf 15 mei lanceert. Met een eigen vloot zullen chartervluchten en exclusieve groepsreizen uitgevoerd worden.

Bedoeling is dat groepen een exclusief vliegtuig kunnen charteren naar eender welke bestemming. Reisorganisaties kunnen de toestellen boeken om trips voor een select publiek aan te bieden. Het eerste vliegtuig van Air Charters Europe is een Embraer ERJ 135 Jet. Het is helemaal omgebouwd in een luxe-uitvoering om groepen tot 30 personen te kunnen vervoeren.

Philippe Bodson (ASL Group) reageert met dit nieuwe aanbod op de vraag van de markt naar charters voor exclusieve groepsreizen. De nieuwe maatschappij zal Antwerpen als thuisbasis hebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.