Nieuws Limburg Bodson vliegt bubbels met bubbels naar Ibiza

Bodson vliegt bubbels met bubbels naar Ibiza

Bodson vliegt bubbels met bubbels naar Ibiza

Zakenvluchtoperator ASL, met hoofdzetel in Hasselt, gaat vanaf 1 juli lijnvluchten uitvoeren tussen Brussel en Ibiza. Dat bevestigt CEO Philippe Bodson.”Met onze Fly Executive gaan we in tegen alle bestaande trends van low-costmaatschappijen”, zegt de CEO. “Wij hanteren de stijl van vroeger: 25 kg check-in bagage, lekkere maaltijden, champagne en andere dranken incluis. De vluchten worden ‘coronaproof’ uitgevoerd door de Embraers 135 en 145, “speciaal ingericht met extra beenruimte”, stelt Bodson.

Beide toestellen werden aanvankelijk aangekocht om chartervluchten voor groepen tot 42 personen te organiseren. Voetbalclubs of grote bedrijven maakten er al gebruik van. Maar nu zullen dus alle passagiers een zitje kunnen boeken via de erkende reisagentschappen. “Vanaf 495 euro enkele reis”, aldus Bodson. “Dat is misschien duur in vergelijking met de prijzen van lagekostenmaatschappijen, maar ten opzichte van gewone lijnvluchten is dat nog best aantrekkelijk. Zeker gezien de luxueuze vluchtbeleving die we aanbieden.”

Nieuw is ook dat de passagiers van Fly Executive CO2-neutraal zullen reizen. “Een deel van de ticketprijs wordt immers besteed aan organisaties die daarin gespecialiseerd zijn, zoal het aanplanten van bossen”, zegt Bodson. “Het is geen optie, maar is standaard verrekend in het tarief.” Eens de lijn Brussel-Ibiza succesvol is, wil de Limburgse ondernemer ook andere routes opstarten met Fly Executive.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer