Nieuws Limburg Bodybuilder opent eerste Silverback in België

Bodybuilder opent eerste Silverback in België

Bodybuilder opent eerste Silverback in België

Timmy Weinbrod, Belgisch Kampioen Bodybuilding in 2001, gaat in maart de eerste Silverback Gym in België openen. Een forse investering, die de ambitieuze plannen duidelijk maakt. Er wordt gemikt op Belgische, Nederlandse en Duitse sportievelingen. Het pand aan de Rijksweg in Maasmechelen zal meteen de grootste zijn in de Benelux die het concept van Hammer Strenght aanbiedt. “Het zijn toestellen die meebewegen met het lichaam van de sporter, waardoor de efficiëntie verbetert en tegelijk de kans op letsels verkleint,” legt Timmy Weinbrod uit. “Hammer Strength wordt in de VS onder meer gebruikt door 29 van de 30 NBA-teams, het Pentagon, FBI Academy, U.S. Secret Service Training Center en het leger.” De toestellen nemen 700 m2 ruimte in.

10845645_1492455927708768_3617138639420536418_oNaast het gebruik van de toestellen, zullen de sporters kunnen deelnemen aan fitness-sessies en aan Mixed Martial Arts-training (gevechtssporten). “We mikken op een publiek dat passie en gedrevenheid uitstraalt om aan zijn conditie te werken,” zegt de zaakvoerder. “Mijn motto is dan ook: ‘Sport is geen hobby, maar een levensstijl’. Volgens dat principe zullen we van de Silverback Gym een succes maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.