Nieuws Limburg Boek over Corporate Governance in familiebedrijven

Boek over Corporate Governance in familiebedrijven

Boek over Corporate Governance in familiebedrijven

Het Limburgs Platform voor het Familiebedrijf (LPF) van VKW Limburg heeft een handig werkboek voor familiale ondernemers uitgegeven, met als titel ‘Corporate Governance in het familiebedrijf: hoe beter en sneller beslissen?’. Het boek, dat gaat over goed bestuur in het familiebedrijf, is geschreven door professoren Walter Hendriks, Wim Voordeckers, Frank Lambrechts en drs. Maarten Vandewaerde, allen verbonden aan het KIZOK Onderzoekscentrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de Universiteit Hasselt. Het VKW zorgde voor de coördinatie en de eindredactie van het hele project.

Dit boek reikt bestuurders van familiebedrijven een kader aan om hun bedrijfsstructuur nog te verbeteren en er voor te zorgen dat alle expertise in huis is om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen, zonder dat dit ten koste gaat van de eenheid, harmonie en identiteit, die zo eigen is aan een familiebedrijf. Naast het boek, zorgt ook de bijhorende tool LPF Scan voor de nodige houvast in de aanpak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.