Nieuws Limburg Boerenbelang uit Tessenderlo terug in Looise handen

Boerenbelang uit Tessenderlo terug in Looise handen

Boerenbelang uit Tessenderlo terug in Looise handen

De Press Drukkerij uit Laakdal heeft zopas de activiteiten en het personeel overgenomen van MGraphics, uitgever van bladen als Boerenbelang en Het Nieuwsblad van Geel. Deze onafhankelijke, lokale bladen zijn respectievelijk in het 113e en 162ste jaargang, wat een unicum in dit land moet zijn. Boerenbelang focust op de regio Tessenderlo en werd de laatste 5 jaar uitgegeven door MGraphics, een familiebedrijf van eerst Aloïs en daarna Isabel Meeus. Zij dragen nu de titels over aan de Press Drukkerij van de familie Janssens, ook uit Tessenderlo afkomstig. Op die manier komt Boerenbelang dus in handen van echte ‘locals’.

boerenbelang“Als Looienaar ken ik het Boerenbelang al van kindsbeen af,” zegt Jonny Janssens van de Press Drukkerij. “Ik zie er veel potentieel in. Want zeg nu zelf: wat de buurvrouw na de uren doet, is toch wereldnieuws?”. Vinden wij ook!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.