Nieuws Limburg Mooimakerij in nieuwe Truiense praktijk

Mooimakerij in nieuwe Truiense praktijk

Mooimakerij in nieuwe Truiense praktijk

In het medisch centrum Medpoint op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden opent op 10 januari de nieuwe esthetische praktijk Essance. Klanten kunnen er terecht voor esthetische behandelingen waaronder botox, fillers, permanente ontharing én plastische chirurgie.

Bij Essance werken alle disciplines binnen de esthetische geneeskunde samen, en dit met professionals die veel ervaring in het brede aanbod kunnen voorleggen. “Combineer dat met het gebruik van de beste producten en de meest geavanceerde technologieën, en je krijgt een state-of-the-art praktijk die de beste kwaliteit biedt”, zegt dr. Grietje Morren.

Het gespecialiseerde multidisciplinaire team bestaat uit 2 esthetische artsen, 2 plastische chirurgen, een specialiste in micro-haarpigmentatie en een aantal verpleegkundigen.

“Wij willen met Essance de drempel voor de patiënt zo laag mogelijk maken,” aldus nog dr. Morren. “Dat doen we door tijd te maken om naar het individuele verhaal van iedere patiënt te luisteren, en zo de meest geschikte esthetische oplossing aan te bieden”, besluit de dokter.

JCr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.