Nieuws Limburg Bouw in Bilzen staat als paal boven water

Bouw in Bilzen staat als paal boven water

Bouw in Bilzen staat als paal boven water

Carglass heeft woensdag de eerste paal geboord voor het duurzame nieuwe distributiecentrum in Bilzen. In het gebouw, goed voor een investering van 25 miljoen euro en bijna 50.000 m², zullen de vier verschillende distributiecentra van Hasselt en Genk worden samengebracht. Tegen midden 2018 zullen er zo’n 225 medewerkers aan de slag gaan. Binnenkort wordt er ook extra personeel aangeworven.

De ceremonie bracht heel wat volk op de been. De eerste paal werd geslagen door burgemeester Frieda Brepoels (N-VA), in aanwezigheid van Richard Tyler (Belron), Guido De Paepe (Carglass), Jo De Wolf (Montea) en kinderen van de Carglass-medewerkers, als symbool van de toekomstgerichtheid van dit project. Jaarlijks worden vandaag 1,2 miljoen autoruiten en 1,7 miljoen bijhorende artikelen toebehoren geleverd aan alle Belgische Carglassvestigingen, maar ook aan alle filialen in Duitsland, Nederland, Luxemburg, Denemarken, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Griekenland. Recent kwamen ook Oostenrijk en Hongarije erbij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.