Nieuws Limburg Bouwarena verhuist van Kanaalkom naar Dorlik

Bouwarena verhuist van Kanaalkom naar Dorlik

Bouwarena verhuist van Kanaalkom naar Dorlik

De Bouwarena, een locatie waar professionals uit de Limburgse bouwsector elkaar kunnen treffen voor opleidingen, netwerking, enzovoort, heeft een nieuw onderkomen gevonden. Door de bestemmingswijziging van de vroegere stek in het Veldeman-gebouw aan de Hasseltse Kanaalkom (achter Zuidzicht), was het uitkijken naar het nieuwe onderkomen van de Bouwarena. Dat is nu gevonden in een pand aan Het Dorlik, de regio net buiten de Grote Ring in de richting van Diepenbeek (Renault Paesmans, AEW, SOM Projects, Jaguar Hasselt, Volvo,…)

Limburg BouwtCoördinator Ludo Cleeren vond tal van partners bereid om te investeren in de inrichting en afwerking van de nieuwe Bouwarena. Victor Simoni stond onder meer in voor de architectuur.
Bouwarena is naast organisator van events ook uitgever van het gespecialiseerde tijdschrift Limburg Bouwt (ism Confederatie Bouw Limburg).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.