Nieuws Limburg Bouwbedrijf Albert Jansen is overgenomen

Bouwbedrijf Albert Jansen is overgenomen

Bouwbedrijf Albert Jansen is overgenomen

Bouwwerken Albert Jansen, afgekort als BAJ, heeft een nieuwe eigenaar. Overnemer is Özgür Uyar, een ondernemer die al 2 andere bedrijven in portefeuille heeft. Hij gaat meteen op zoek naar extra werknemers voor de traditierijke Opglabbeekse aannemer.

Het bedrijf BAJ is in de jaren ‘70 opgericht door voormalig zaakvoerder Albert Jansen. Hij heeft doorheen de jaren een solide klantenportefeuille opgebouwd en staat bekend om zijn klantentevredenheid. Na meer dan 50 jaar ervaring werd het tijd om de fakkel door te geven. Dat is nu gebeurd in de vorm van een overname door Özgür Uyar. Die heeft met UT Consulting en Vgelec al 2 andere succesvolle ondernemingen (samen met vennoot Rudi Theybers).

Het is niet de bedoeling om bij Bouwwerken Albert Jansen het geweer drastisch van schouder te veranderen. “Het nieuwe bewind draagt dezelfde waarden uit en garandeert huidige klanten de lopende projecten af te leveren zoals afgesproken”, aldus Özgür Uyar. “Er zitten ook al nieuwe projecten in de startblokken en het team werd uitgebreid met nog meer bekwame vakmensen.” Tot slot wenst hij Albert Jansen veel vreugde in zijn welverdiend pensioen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.