Nieuws Limburg Bouwbedrijf Caelen zet eigen stek in Zwartberg

Bouwbedrijf Caelen zet eigen stek in Zwartberg

Bouwbedrijf Caelen zet eigen stek in Zwartberg

Gebr CaelenDe broers Tom, Rudy en Gerry Caelen hebben voor hun bouwbedrijf een nieuw complex opgetrokken. In Zwartberg gingen afgelopen weekend de deuren open van een toonzaal, kantoren en een magazijn. Een totale investering van zo’n 850.000 euro. “Nadat we in Opglabbeek een gebouw huurden, was de tijd rijp om een eigen pand te bouwen,” zegt Kim Coeckelberghs, die haar echtgenoot af en toe in de zaak helpt. “Van hier uit vertrekken onze ploegen die algemene aannemingswerken doen, zoals project- en villabouw, maar ook renovatiewerken.”

Eén tak van Gebr. Caelen houdt zich specifiek bezig met vloeren. “Vandaar dat we hier ook een toonzaal hebben gemaakt waar uitsluitend tegels voor binnen en buiten kunnen gekozen worden. We verkopen er ook technische producten en geven advies aan mensen die zelf hun vloer willen leggen.”

De broers Caelen zijn al sinds 1999 actief in de bouwsector, maar hebben pas in 2004 de krachten gebundeld tot één bvba.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.