Nieuws Limburg Bouwbedrijf Driesen haalt hoogste erkenning binnen

Bouwbedrijf Driesen haalt hoogste erkenning binnen

Bouwbedrijf Driesen haalt hoogste erkenning binnen

Na vele jaren van intensieve voorbereidingen heeft het bouwbedrijf Algemene Onderneming Driesen uit Overpelt de erkenning gekregen van categorie D klasse 8.

Driesen bouwbedrijf“Het behalen van deze erkenning was een werk van vele jaren en vele mensen, maar is wel een bekroning van een groot engagement,” zegt gedelegeerd bestuurder Paul Driesen. “Zowel de huidige als de vorige generatie van directieleden hebben hier lang naartoe gewerkt. We zijn dan ook heel blij dat de FOD Economie het licht op groen heeft gezet. Deze erkenning zal ons op de bouwmarkt meer mogelijkheden bieden en de continuïteit van ons bedrijf zal ten goede komen.”

Driesen bestaat al meer dan 75 jaar, en heeft meer dan 100 mensen in dienst. Ze zijn verdeeld over 3 bedrijfstakken: ruwbouw + afwerking, schrijnwerk en interierubouw en HVAC. Het voltallige personeel mocht uiteraard meevieren toen de erkenning een feit was (foto).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.