Nieuws Limburg Bouwbedrijf, drukkerij en garage in faling

Bouwbedrijf, drukkerij en garage in faling

Bouwbedrijf, drukkerij en garage in faling

De rechtbank van Koophandel in Hasselt had vorige week slecht nieuws voor Drukkerij Mennes in Diepenbeek. Op hetzelfde adres in Herk-de-Stad werden ook de vennootschappen Disco-Press en Galvomat failliet verklaard. Deze bedrijven waren vooral actief in de bedrukking en reproductie van cd’s. In dezelfde gemeente viel ook het doek over MPLE Bouwprojecten.

De rechters in Tongeren velden een finaal verdict over de schrijnwerkerij en immovennootschap Houbrix, op hetzelfde adres in Lanaken. Hetzelfde lot was dakdekkingsbedrijf Euro Bel Dak uit Bocholt beschoren, alsook de verdeler van bubbelbaden Spaculture in Genk. Metaalbedrijf Van Mook Steel Belgium in Maasmechelen kreeg eveneens slecht nieuws. Sinds vorige week in faling is ook bandencentrale, tankstation en garage Hulsberg in Borgloon.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.